• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Overmatig zweten

  Meer dan 365 miljoen mensen kampen met onbeheersbaar, overmatig zweten. Ben je één van hen?

  Hoewel overmatig zweten misschien niet als een ernstige medische aandoening lijkt, is het een probleem dat uw kwaliteit van leven en vertrouwen kan beïnvloeden.

  Overmatig zweten onder de oksels wordt axillaire hyperhidrose genoemd. Het verwijst naar vijf keer zoveel transpireren als nodig is om je lichaamstemperatuur te reguleren. Het gebeurt in het onderarmgedeelte. Het is vervelend, beschamend en oncontroleerbaar.

  Gelukkig is er een oplossing in de vorm van miraDry, een behandeling die een einde kan maken aan je overtollige okselszweet!

  Of je nu angstig bent op je werk, beschaamd bent in een sociale omgeving of gewoon gefrustreerd bent over het dragen van kleding die je zweet verbergt: te veel zweet kan verwoestende gevolgen hebben voor je zelfbeeld en je emotionele welzijn.

  De langetermijneffecten van overmatig zweten onder de oksels

  De fysieke impact van overmatig zweten is voor veel mensen een uitdaging. Het heeft een negatieve invloed op het zelfvertrouwen, de levensstijl en het algehele genot van het leven. Mensen die axillaire hyperhidrose ervaren, moeten vaak veel nadenken over de kleding die ze dragen. Van het type en de kleur van het materiaal tot het daadwerkelijke ontwerp van kleding, elke situatie wordt een uitdaging.

  Als dit maar al te bekend klinkt, is het tijd om miraDry te proberen.


  Afspraak maken