• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Okselzweet behandeling

  Behandel overmatig okselzweet onder de oksels met miraDry

  Okselzweten (ook wel hyperhidrose genoemd) is een medische aandoening die meestal het gevolg is van een ontregeld zenuwstelsel. Het heeft eigenlijk niet veel te maken met stress of te veel beweging. Het is voornamelijk een storing in het functioneren van de onderarm zweetklieren.

  Wat is Miradry eigenlijk?

  MiraDry is een medische apparaat dat okselzweet met succes behandelt.
  Het apparaat produceert via electromagnetische golven hitte. Deze hitte zorgt ervoor dat zowel de okselweetklieren als ook haarfollikels worden vernietigd. Er kan daarom geen okselzweet meer worden geproduceerd. Ook vindt er geen haargroei meer plaats waardoor uw oksels blijvend fris en vrij van okselhaar zijn.

  Is deze okselzweet behandeling veilig?

  Een Miradry behandeling wordt altijd onder supervisie van en arts uitgevoerd. De behandeling is daarom volkomen veilig en niet-invasief en u heeft er hooguit een paar dagen last van. Perfect Look is gecertificeerd in het behandelen van okselzweet. (https://www.perfectlook.info/miradry/).

  Okselzweet permanent stoppen met Miradry

  Miradry: permanent verlost van okselzweet

  Het beste van alles is dat je kunt uitkijken naar onmiddellijke verbeteringen in je overmatig zweten, wat betekent dat je door kunt gaan met je normale routine met meer zelfrespect en plezier.


  Hoe gaat een Miradry behandeling?

  • Vooraf aan de behandeling krijg je de instructie om twee dagen voorafgaand aan de behandeling je oksels niet meer te scheren en geen deodorant meer te gebruiken. Zo kan tijdens de okselzweet behandeling makkelijker worden bepaald waar de zweetklieren precies zitten.
  • Vervolgens wordt het te behandelen gebied goed verdoofd zodat de behandeling vrijwel pijnloos verloopt.
  • Daarna wordt het te behandelen gebied in kaart gebracht en wordt afgetekend waar zich de meeste zweetklieren bevinden
  • Vervolgens wordt handstuk in de oksel geplaatst waarna ter plekke hitte wordt geproduceerd. Dit duurt toen seconden waarna het apparaat de oksel weer koelt. Per oksel worden dit proces ongeveer 40 keer uitgevoerd.
  • Na de behandeling wordt een verzachtend crème op de huid aangebracht en krijgt u een cool pack mee.
  • Thuis kunt u dan koelen. Afgeraden wordt om de armen de eerste dagen zwaar te belasten.

  Veel patiënten zijn verbaasd over hoe snel het gaat om okselzweet permanent te verwijderen.

  Okselklieren vormen slechts ongeveer 2% van de totale hoeveelheid zweetklieren in uw lichaam. Dit betekent dat de natuurlijke reactie van uw lichaam op oververhitting niet wordt beïnvloed.

  Wat te verwachten met miraDry-behandeling

  Na slechts twee miraDry-behandelingen, kunt u uitkijken naar maar liefst 82% minder zweet en geur. De resultaten zijn meestal direct merkbaar na uw behandeling en zijn ontworpen om permanent te zijn. De behandeling vernietigt geur- en zweetklieren en ze zullen in de toekomst niet regenereren.

  De voordelen van miraDry voor zweten onder de oksels

  Voor degenen onder u die last hebben van overmatig zweten onder de oksels, biedt miraDry een groot aantal zelfvertrouwen vergrotende voordelen, waaronder:

  • De wetenschap dat uw kleding schoon en vrij van zweetvlekken of zware anti-transpiratiemarkeringen is
  • Minder geruïneerde t-shirts en tops vanwege geurtjes en zweet
  • Vertrouwen in uw uiterlijk, dat betekent minder stress!
  • De wetenschap dat lichaamsgeuren anderen niet beledigen als je in het openbaar bent

  Blijf droog met miraDry!

  Het is belangrijk om te begrijpen dat deze behandeling alleen werkt bij overmatig zweten onder de oksels. Om de best mogelijke resultaten te bereiken, raden we gewoonlijk twee miraDry-behandelingen aan die ongeveer drie maanden uit elkaar liggen. Veel patiënten hebben echter slechts één behandeling nodig. Na de eerste behandeling zult u merken dat uw oksels tot 80% minder zweten.

  Dat is het waard om enthousiast over te worden…

  Zeg vandaag vaarwel tegen onaangenaam, oncontroleerbaar okselzweet. Boek uw miraDry-behandeling bij Perfectlook!

  Afspraak maken