• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Miradry behandeling

  Behandel overmatig zweten onder de oksels met miraDry

  MiraDry is een medische procedure die okselzweet met succes behandelt. Hyperhidrose is een medische aandoening die meestal het gevolg is van meer dan alleen zenuwen of te veel beweging. Het is voornamelijk een storing van de onderarm zweetklieren.

  Perfectlook is gecertificeerd om de miraDry-behandeling te mogen uitvoeren. Het is volkomen veilig en niet-invasief en u heeft er hooguit een paar dagen last van. Het beste van alles is dat je kunt uitkijken naar onmiddellijke verbeteringen in je overmatig zweten, wat betekent dat je door kunt gaan met je normale routine met meer zelfrespect en plezier.


  Jouw miraDry-ervaring

  We passen elke miraDry-ervaring aan door ons op de exacte gebieden te richten waar uw zweetklieren worden gevonden. Eerst zullen we die gebieden markeren om ervoor te zorgen dat het draagbare apparaat op de juiste plekken wordt geplaatst.

  Vervolgens passen we een lokale verdoving toe om uw oksels te nummeren. Zodra het effect heeft, passen we het apparaat op elke markering toe. Warmte die wordt gegenereerd door elektromagnetische energie werkt om uw zweetklieren permanent te vernietigen. De hele procedure duurt ongeveer een uur.

  Veel patiënten zijn verbaasd over hoe snel het gaat om okselzweetklieren te verwijderen.

  Okselklieren vormen slechts ongeveer 2% van de totale hoeveelheid zweetklieren in uw lichaam. Dit betekent dat de natuurlijke reactie van uw lichaam op oververhitting niet wordt beïnvloed.

  Wat te verwachten met miraDry-behandeling

  Na slechts twee miraDry-behandelingen, kunt u uitkijken naar maar liefst 82% minder zweet en geur. De resultaten zijn meestal direct merkbaar na uw behandeling en zijn ontworpen om permanent te zijn. De behandeling vernietigt geur- en zweetklieren en ze zullen in de toekomst niet regenereren.

  De voordelen van miraDry voor zweten onder de oksels

  Voor degenen onder u die last hebben van overmatig zweten onder de oksels, biedt miraDry een groot aantal zelfvertrouwen vergrotende voordelen. Waaronder:

  • De wetenschap dat uw kleding schoon en vrij van zweetvlekken of zware anti-transpiratiemarkeringen is
  • Minder geruïneerde t-shirts en tops vanwege geurtjes en zweet
  • Vertrouwen in uw uiterlijk, dat betekent minder stress!
  • De wetenschap dat lichaamsgeuren anderen niet beledigen als je in het openbaar bent

  Blijf droog met miraDry!

  De miraDry overmatige okselzweet behandeling is een niet-invasieve technologie. Het gebruikt energie om op je okselzweetklieren te richten en deze te vernietigen. Nauwkeurige hoeveelheden elektromagnetische energie worden geleverd met behulp van een draagbaar apparaat om die zweetklieren permanent te verwijderen via een proces dat thermolyse wordt genoemd.

  Tijdens uw behandeling is het oppervlak van uw huid koel en comfortabel en kunt u voor altijd afscheid nemen van de okselzweetklieren.

  Het is belangrijk om te begrijpen dat deze behandeling alleen werkt bij overmatig zweten onder de oksels. Om de best mogelijke resultaten te bereiken, raden we gewoonlijk twee miraDry-behandelingen aan die ongeveer drie maanden uit elkaar liggen. Veel patiënten hebben echter slechts één behandeling nodig. Na de eerste behandeling zult u merken dat uw oksels tot 80% minder zweten.

  Dat is het waard om enthousiast over te worden…

  Zeg vandaag vaarwel tegen onaangenaam, oncontroleerbaar okselzweet. Boek uw miraDry-behandeling bij Perfectlook!

  Afspraak maken