• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Geschiedenis miraDry

  De behandeling tegen okselzweet is ontwikkeld in Sunnyville Californië door Miramar labs. Voor u overgaat tot behandeling wilt u natuurlijk het effect van de miraDry behandeling weten, hieronder zetten wij dit uiteen door een schets van de geschiedenis en succespercentages!


  Goedgekeurde behandeling

  MiraDry is in 2011 goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en CE-gemarkeerd in Europa voor de behandeling van axillaire hyperhidrose of overmatig zweten onder de oksels. Ondertussen is de Miradry beschikbaar in meer dan 50 landen over de hele wereld.

  • MiraDry werd in 2015 ook door de FDA goedgekeurd om permanent okselhaar van alle kleuren te verwijderen
  • Evenals geurklieren (die gewoon een ander soort zweetklier zijn)
  • Het is het eerste door de FDA goedgekeurde apparaat dat beschikbaar is om ongewenste okselzweet en haargroei te stoppen
  • En tegelijkertijd geurtjes te verwijderen.
  • (Voor haarvermindering wordt het apparaat soms miraSmooth genoemd in plaats van miraDry.)

  Over het algemeen concentreert PerfectLook zich op de zweet stop mogelijkheden van miraDry.

  De miraDry / miraSmooth werkt voor permanente haarverwijdering. In tegenstelling tot laser ontharing, werkt het ongeacht de kleur van je huid of haar.


  Okselzweet en stank vrij

  Een studie gepubliceerd in het Journal of Cosmetic and Laser Therapy in 2013 toonde aan dat MiraDry effectief was. Zowel bij de behandeling van axillaire (oksel) hyperhidrose als axillaire osmidrose (stinkend zweet). Als onderdeel van de studie werden 11 patiënten in Azië behandeld met miraDry. Zij werden vervolgens 7 maanden later geëvalueerd op verbetering van de symptomen…

  Miradry apparaat tegen zweetoksels

  Bij de follow-up werd vastgesteld dat 83,3% van de behandelde oksels een verbetering van 2 punten had. Gebaseerd op de Hyperhidrosis Disease Severity Scale (HDSS). Van de oksels die een vieze geur (osmidrose) vertoonden, vertoonde 93,8% goede- tot uitstekende resultaten.

  Succesvolle behandeling tegen okselzweet

  Klinische gegevens van de University of British Columbia toonden aan dat Mirady succesvol was in het verminderen van okselzweten bij meer dan 90% van de patiënten. De gemiddelde zweetreductie was 82%. Patiënten beoordeelden hun tevredenheid over de behandeling met 90%.

  Carolyn Jacob, MD, schreef het volgende in een artikel gepubliceerd in de maart 2013 editie van peer-reviewed Seminars in Cutaneous Medicine and Surgery:

  “De behandeling van primaire axillaire hyperhidrose kan worden beloond met behulp van niet-invasieve microgolftechnologie. Omdat de microgolven bij voorkeur gericht zijn op het gebied van de huid waar de zweetklieren verblijven, leidend tot gelokaliseerde thermolyse van de zweetklieren, kunnen patiënten nu profiteren van permanent gerichte zweetvermindering. microgolfbehandeling is tot nu toe veilig en effectief gebleken bij> 6000 procedures. ”

  Zeg vandaag vaarwel tegen onaangenaam, oncontroleerbaar okselzweet. Boek uw miraDry-behandeling bij Perfectlook!

  Afspraak maken